eatseetravel.net - Petronas Towers, Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur in pot do Indonezije

In Indonesia, Malaysia, Travel by Matevz2 Comments

image

Potovanje sva zacela v Kuala Lumpurju, kjer najdes ogromne neboticnike, pod njimi pa stojnice z lokalno hrano. Pogumno sva narocila pekoco juho, ki je bila nepredstavljivo bolj pekoca kot kar koli doma. Celo Matevz je ni mogel pojesti do konca, kar pove, kako pekoce je bilo.

image

Poskusila sva se nekaj druge lokalne hrane, ki pa je bila res super 🙂 mmmm

image

image

image

Naslednji dan naju je pricakal vesoljni potop, tako mocno je dezevalo. In seveda v dezju taksiji ne vozijo, tako da sva vsa premocena prisla do avtobusa in potem do letalisca. Letela sva do Makassarja v Indoneziji, od koder se bova jutri podala na pot proti Togejskim otokom.

Za konec se slika pecenega piscanca iz Makassarja, kjer pa nisva dobila pribora, ampak sva veselo jedla kar z rokami 🙂 (tako kot vsi ostali)

image

Comments

  1. O, dbest! A sta jedla na Jalan Alor v KL? A so slučajno tam glave od neke perutnine na stojnici? 😮 Joj, Makassar je pa res umazano mesto (vsaj bilo pred tremi leti) – sem pa jedla tam najboljšega raka ever, mmm 🙂 uživajta na Togean, tja pa meni ni uspelo priti – je pa baje božansko!

    1. Ja, na Jalan Alor sva bila. Res je zabavna. Naslednjic greva tja na jastoga 🙂 KL je najina baza, tako da se se vracava tja. Glede Makassarja se strinjam – se zmer je umazano pa se vse je bilo zaprto, ker je bila ravno nedelja zvecer. Togejski so bli pa res super, ampak je pot do tja res dolga pa neudobna… Je bilo pa vredno 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.